Domů » Články » Tramping » Vzpomínka na Raskena

Vzpomínka na Raskena

Nešťastné události se bohužel nevyhýbají ani nám trampům a 3. února 2022, ve věku nedožitých 55. let, nás po těžké nemoci opustil dobrý kamarád a šerif spřátelené trampské osady T.O. Pravda, Michal Přerovský, alias Rasken. Jako vzpomínku na něj prosím přijměte tuto písničku, která vznikla zcela spontánně krátce po jeho smrti. Autorem textu je Raskenův dlouholetý kamarád Broňa Ťápal, hudbu složil a písničku také profesionálně nahrál kamarád a vynikající kytarista Roman Pokorný alias Adam, fotografie do klipu poskytl kamarád Pražák z archivu T.O. Pravda, dále Fous z naší T.O. Mňouci a něco málo i já.

Vzpomínka na Raskena - hudba a zpěv: Roman Pokorný (Adam), text: Broňa Ťápal, foto: archiv T.O. Pravda a T.O. Mňouci.

Pokud jste Raskena znali a chcete se s ním přijít osobně rozloučit, přijďte v pátek 4. března 2022 v 15 hodin do Kaple svaté Anny v areálu stejnojmenné nemocnice v Brně, kde na jeho památku proběhne zádušní mše.

Jestli si chcete na Raskenovu památku výše zmíněnou písničku sami zahrát, tak dole pod článkem si můžete stáhnout v PDF text s akordy. Pokud si ji chcete jen pustit, tak tamtéž si ji můžete stáhnout v rozšířeném formátu MP3.

Ještě jednou moc děkuji Broňovi za krásný text a Adamovi za hudbu a nahrávku.

Kapsa, T.O. Mňouci.

Přílohy



Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1728148
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
Michal Kupsa alias "Kapsa" - Webová prezentace - ! Všechny zde publikované fotografie jsou chráněny autorským zákonem !
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace