Zelené vesty

Zelené vesty

Popis: V Křižínkovské hospodě se jako první zapisuju do knihy Zelených vest a stávám se tak členem. ;-)

Použitá fototechnika: Nikon D7200 / AF-S DX Nikkor 16-85mm f/3,5-5,6 G ED VR

Expoziční data: Čas: 1/60, Clona: 5.6, ISO: 400, Ohnisková vzdálenost: 16 mm

Zobrazeno: 3589 ×


Váš komentář k fotografii

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
19619812
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ovečka
Byli takoví svérázní, ale fajn. Jednou mě vytáhli na víkend na Oslavku. To bylo v roce 1988. Byla jsem po dramatickým rozvodu a psychicky na dně.Znala jsem jen Šotynu. Potkaly jsme se jednou v Brně na Zelňáku. A že půjdem k Žabě na jedno. A seděl tam Magda. V sobotu jsme jeli do Kralic, tam si dali pivo /já jedno malý, oni asi každý 6/a šli jsme pešo do Březníka, přes tábor dolů k Oslavce. To už byla tma jak v pytlu. Přelezli jsme dráty a vyšplhali nahoru na Gloriet. Potom na Umírajdu.Tam se ještě lezlo po čtyřech.Podotýkám, že to bylo v dubnu. Zima jak v ruským filmu.Magda zatopil,z palandy smetl chcíplý rejsky a nějak jsme všichni usnuli. Já vysílením. Následný ráno bylo něco úžasnýho. Nebe jak vymetený, jarní vánek, hučící řeka, zpěv snad všech ptáků co existujou.Pak jsme šli na Harryovku na návštěvu k Mňoukům. Zpívalo se, hrálo na kytary a prostě balzám na duši. Tam jsem si uvědomila, v tom kamarádským prostředí plným srandy a pohody, že existuje taky jiný svět, než honba za prachama,postavením a že veškeré nervování s debilem bývalým toliko pro hovado dobré jest. Přijela jsem domů v neděli večer, trochu zlomená, protože jsme si na Základně v Kralicích na nádraží dali nějaký zelený a k tomu pivo.Ale tenhle výlet mi dal strašně moc. Dodnes moc ráda vzpomínám jak jsem byla poprvé a naposledy na vandru na Oslavce.:-)Mějte se všichni moc pohodově a ať vám to furt tak dobře kamarádí. Ovečka./60 let/:-)
Michal Kupsa
Jo, já je měl taky rád, byli skvělí. Přestože sami měli hovno (Magda byl popelář a Šoty nevím, ale taky nic výnosnýho), tak dělali hodně i pro druhé. Třeba pořádali skvělé Dětské hrátky pro děcka všech kamarádů z údolí - a že taková akce něco stojí, tak o tom žádná.
Jinak pokud jsi byla u nás na Haryovce v roce 1988, tak je dost pravděpodobný, že jsme se tam tehdy i potkali - v té době jsem tam byl skoro pořád. Jen jsem asi vypadal o hodně jinak .... :-)
Ovečka
Ahoj, prosímtě, Jezdí ještě na Oslavku Magda se Šotynou?
Michal Kupsa
Ahoj, už dávno ne, roky jsem o nich neslyšel .... :-(
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace