Špekáčky

Špekáčky

Popis: Ať si kdo chce co chce říká, já prostě špekáčky na vandru doslova miluju a jsou pro mě už neodmyslitelnou součástí každýho vandru a proto říkám: Kdo nemá rád špekáčky, ten nemá rád lidi! :-)

Na tomto místě taky musím poděkovat našim mladším kamarádům, že se obětovali a došli pro ty buřty do hospody a taky pro pivo, takže to pak byl opravdu krásnej večer. :-)

Klíčová slova: dolske udoli

Zobrazeno: 5649 ×


Váš komentář k fotografii

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
151319164
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Pavouckej
Krásná slova - pečbuřta, jako jsem já vždy potěší, že v tom není sám (a já vím, že v tom nejsem sám - je nás kupa hrdě se hlásících k Asociaci českých pečbuřtů). Na Chudém hrádku jsme kdysi taky byli, ale nespali tam. Ani jsem z toho vandru nenašel fotky :-(. Bylo tam ale pěkně :-).
Michal Kupsa
Jo, jo - je tam hezky a špekáčky jsou základ, bez nich se trampovat snad ani nedá! :-)
Pavouckej
Nevím o špekáčkách z Lídlu za 39,- jsem neslyšel. Naopak tam prodávali špekáčky od Steinhausera, které se nejvíce blíží originálu (obsah mastných surovin je 98%)a stály kolem 100,- za kg. Za 39,- je maj v Kauflandu, Penny atp. a to jsou povětšinou pseudošpekáčky, protože obsahují kuřecí separát. Nejlepší jsou samodoma vyrobené. Co se týče špekáčků, považuju se za odborníka :-) . Více zde: www.pecburti.wz.cz
:cool:
Michal Kupsa
Já bych řekl, že z těch běžně dostupnejch jsou nejlepší z Globusu. Jinak samozřejmě z malejch rodinnejch řeznictví .... :-)
Pavouckej
Naše řeč :-). Jen to chce vychytat a mít fakt špekáčky a ne vuřty, kuřecí špekáčky (typicky český protimluv) atp. Budem rádi za tip na dobré špekáčky a rádi se o něj podělíme na naši webovkách :-).
Pečbuřtění zdar!!! Ahoj Pavouckej alias Pavouk
Michal Kupsa
Špekáčky jsou základem zdravé výživy !! :-D
Špacír
Jo jo, a nejlepší jsou ty z Lídlu za 39,-
Michal Kupsa
Tak ty neznám, z velkejch obchodů mi nejvíc šmakujou z Glóbusu. :-)
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace